top of page

Mörksuggejakten


Haft en otroligt bra dag. Benen kändes bra och jag kände mig stark. Lite yrsel och sånt gjorde ett besök som vanligt men ändå överkomligt. Vid andra lagning tappar jag flaskan (slarvigt!). Tappar några sekunder då jag fick stanna och plockade upp den.

Vidare vid Markus-Backe märkte jag att det var dåligt med luft i framhjulet. Dock så verkade det som att punkan tätats av vätskan. Men efter ett tag får jag stanna och pumpa. Däcket höll inte tätt, så fick stanna en gång till och pumpa upp det.

Trots detta gör jag personbästa på banan med 4 min sen 2017, då jag var i min bästa form. Är väldigt nöjd och hoppas toppa upp mig ytterligare till SM.

Resultatet blev en 44e plats av 52 i H40.


🖋Christian Frazze Franzén


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Scott H12

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page