top of page

H12 2023

I lördags gick det årliga 12-timmars racet Scott H12 DK av stapeln. Tävlingen går ut på att cykla så många varv man hinner i mellan 09:00-21:00. Hela området byggs upp likt en festival med utställare, matservering och eftersom vi är i Danmark:

-Såklart en ölvagn 🍻

Hörby Cykelklubb hade två lag i herrklassen och bestod av i Lag 1 Warren Bates, Anton Jernqvist, Tord Nilsson och Joaco Olguin. Lag 2 bestod av Daniel Olsson, Christian Franzén, Mattias Nordström och Peter Svensson. I damer solo hade vi Maltida Franzén.

Varvet var 11,8 km och tog allt från 25min till 45 min beroende på ambitionsnivå.

Inte helt otippat var det kapten Bates lag som lyckades bäst för dagen och låg topp 10 hela dagen för att sluta på en femteplats av 76 stycken deltagande lag och med 24 cyklade varv.

Lag 2 där kapten Olsson styrde låg under dagen och pendlade mellan placering 15 till 20 och gick imål som 16:de lag och hann med 22 varv.

Matilda Franzén var för dagen sin egen kapten och klämde till med 8 varv solo vilken motsvarar 94,4 km, det räckte till en fjärde plats.

Patrik Palmqvist deltog i ett annat herrlag med mixade klubbtillhörigheter men visade snyggt upp Hörbys färger i skogen.

Nästa år hoppas vi att det syns fler deltagare från Hörby Cykelklubb i skogen.

📸Lars Noppenau & Jens Albagaard


69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Scott H12

Commentaires


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page